nl
Menu

Diensten

Copper8 levert een bijdrage aan duurzame doorbraken in de maakindustrie door grensoverschrijdende samenwerking te stimuleren. In projectomgevingen helpen wij organisaties en individuen om vooruitstrevend bezig te zijn met duurzaamheid door verbinding te leggen tussen disciplines en binnen ketens.

 • circulaire economie: ondersteuning bij projecten

  Spreekt de circulaire economie u aan, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Wilt u uw duurzaamheidsactiviteiten verrijken met een project waarin verantwoord wordt omgegaan met grondstoffen?

  lees meer

 • duurzame ketensamenwerking

  Stuurt u een complexe keten aan, of heeft u zelf positie in een complexe keten waarin u de duurzaamheid wilt verbeteren? Copper8 heeft ervaring met het begeleiden van organisaties in de verduurzaming van uw keten.

  lees meer

 • circulair inkopen en aanbesteden

  In november 2013 sloten een veelvoud van publieke en private organisaties samen met de Rijksoverheid de ‘Green Deal Circulair Inkopen’. Bent u een van deze organisaties en worstelt u met het vormgeven van het circulaire inkoopbeleid?

  lees meer

 • duurzaam aanbesteden in de bouw

  Heeft u een bouw- of renovatieopgave waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Of wilt u graag de duurzame ambities toevoegen aan het project en deze tegelijkertijd financieel kunnen verantwoorden? Copper8 heeft daarvoor de methode ‘Duurzaam Aanbesteden’ ontwikkeld, waarbij door het anders vormgeven van het aanbestedingsproces, duurzame ambities behaald en zelfs overtroffen kunnen worden.

  lees meer

 • acceler8: speciaal voor start-ups

  Wij geloven dat innovatieve ondernemers een belangrijke rol spelen in het realiseren van de transitie naar een duurzame samenleving. Wij willen graag helpen om de impact van deze idee├źn te vergroten of te verbreden.

  lees meer

deze site duurzaam bekijken?
sluiten

wij houden van een frisse, heldere website met lekker veel wit(ruimte). maar juist dat witte is eigenlijk helemaal niet duurzaam. want hoe lichter de website, hoe meer stroom je computer daarmee verbruikt. dus als je wat langer op onze site blijft kun je de eco-knop gebruiken. de site wordt dan in een duurzaam-donkere kleurstelling weergegeven.

eco stand aanzetten
eco stand sluiten