Gezocht: Stagiair(e) circulaire verdienmodellen

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag een bijdrage wil leveren aan relevant en actueel onderwerp. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet en/of wil je als werkstagiair(e) ons ondersteunen met dit onderzoek? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

Als Copper8 zijn we betrokken bij het neerzetten van circulaire producten. Al sinds 2010 zijn de adviseurs van Copper8 koploper op het gebied van ‘Product as a Service’ systemen zoals ‘Besparen in Huis’, en passen wij circulaire verdienmodellen toe in aanbestedingen als prikkel om de circulariteit van producten daadwerkelijk te borgen. Copper8 is daarmee koploper op dit thema.

In toenemende mate hebben wij ervaren dat er belemmeringen zijn voor het doorvoeren van deze verdienmodellen. In de driehoek banken, boekhouder, leverancier moeten bepaalde hobbels overwonnen worden. Sommige van deze hobbels zijn mentaal (de traditionele parameters waarop investeringen worden gedaan verschuiven), anderen zijn institutioneel (zoals de internationale boekhoudkundige regels). Wij zoeken een stagiair(e) die ons gaat helpen deze analyse te verdiepen en te versterken.

Als stagiair(e) werk jij mee aan een nieuw te maken publicatie over dit onderwerp. Kun jij binnen deze hypothese jouw ei kwijt, dan horen wij graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

  • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
  • Durf om buiten de gebaande paden te treden
  • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
  • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
  • WO student in de laatste fase van de studie en/of recentelijk afgestudeerd in een relevante afstudeerrichting, zoals fiscaal recht, bedrijfskunde of accounting.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klasse Bos o.v.v. ‘Stagiair(e) Circulaire Verdienmodellen’.