nl
Menu

onze organisatie

Wij bouwen mee aan de nieuwe economie, die gebaseerd is op nieuwe waarden. Niet voor niets houden wij daarom het bedrijfsmodel van het traditionele ‘adviesbureau’ maar al te graag onder de loep. Immers,  een betere wereld begint bij jezelf.

Ons doel is niet alleen om duurzame impact te realiseren maar om een organisatie neer te zetten die gebaseerd is op waarde in plaats van winst. Wij proberen daarom onze filosofie in alles wat wij doen tot uiting te brengen. Dit varieert van de wijze waarop onze arbeidsovereenkomsten zijn opgesteld, tot de remuneratie van onze werkzaamheden. Ons business model weerspiegelt dan ook ons bedrijfsmodel: wij worden graag afgerekend op impact in plaats van input, en hebben zo al een paar keer geëxperimenteerd met de filosofie “betaal ons maar wat je het waard vindt”.

Het is niet altijd makkelijk om de ‘standaard gang van zaken’ te veranderen, soms merken wij dat zelfs wij vast zitten in ons eigen denken. We worden daarom ook graag uitgedaagd door onze partners en opdrachtgevers. Daarnaast merken we ook dat voor sommige veranderingen onze omgeving ook mee moet bewegen. Een uitdaging die wij graag aangaan, zo hebben wij onder andere al een innovatief contract gesloten voor onze kantoorruimte die volledig gebaseerd is op win-win.

 • “It is those who start with why, that have the ability to inspire those around them, or find others to inspire them.”

  – Simon Sinek –
 • “Hoe heerlijk is het, dat niemand een minuut hoeft te wachten met te beginnen de wereld langzaam te doen veranderen!”

  – Anne Frank –
 • “Onderschat nooit de kracht van slechts een paar gedreven, liefhebbende mensen; juist zij veranderen de wereld.”

  – Margaret Mead –
 • ” Want het is onmogelijk… totdat iemand het gedaan heeft.”

   

  – Nelson Mandela –
 • “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

  – Einstein –
 • “Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen.”

  – Afrikaans gezegde –
 • “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”

  – Einstein –
 • “De enige bron van kennis is ervaring.”

  – Einstein –
deze site duurzaam bekijken?
sluiten

wij houden van een frisse, heldere website met lekker veel wit(ruimte). maar juist dat witte is eigenlijk helemaal niet duurzaam. want hoe lichter de website, hoe meer stroom je computer daarmee verbruikt. dus als je wat langer op onze site blijft kun je de eco-knop gebruiken. de site wordt dan in een duurzaam-donkere kleurstelling weergegeven.

eco stand aanzetten
eco stand sluiten