Eager to do good

Certified B

Ons team

Een intrinsieke motivatie om de wereld te verbeteren, dat is wat ons verbindt en drijft. Samen proberen we de circulaire economie te realiseren.

btn Copper8-22
Cécile van Oppen Co-Founder
btn Noor Huitema
Noor Huitema Co-Founder
btn Copper8-172
Godard Croon Senior consultant
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Consultant
btn Jeroen Verberne
Jeroen Verberne Consultant
btn Copper8-71
Floris van Haagen Consultant
btn Copper8 september 2018-11
Ilse Klaasse Bos Happiness manager
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Copper8 september 2018-8
Sven van Aspert Stagiair
btn Copper8 september 2018-19
Robbin Smeets Stagiair
btn Rinke Feenstra
Rinke Feenstra Associate
btn Copper8-1
Luc Brugman Associate

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Copper8 staan we altijd open voor talent! Stuur een email naar info@copper8.com als je denkt dat je samen met ons de wereld een stukje mooier kan maken.

meer info

Stagiair(e)

Wij zijn altijd op zoek naar proactieve en enthousiaste stagiair(e)s die graag een bijdrage willen leveren aan relevant en actueel onderwerp. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Voldoe jij aan de volgende punten, misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou!

 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Durf om buiten de gebaande paden te treden
 • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
 • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
 • WO student in de laatste fase van de studie en/of recentelijk afgestudeerd in een relevante afstudeerrichting, zoals fiscaal recht, bedrijfskunde of accounting.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klasse Bos o.v.v. ‘Stagiair(e)’.

meer info

Mid-level Strategisch Consultant

Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar mid-level consultant, bij voorkeur met 3-5 jaar (werk)ervaring als strategisch adviseur. Iemand die een kei is in het bouwen van business cases en vanuit strategisch perspectief mee wil denken en werken aan de transitie van organisaties om te werken binnen de circulaire economie. Een innovatieve geest met een praktische inslag die graag wil bijdragen aan duurzame doorbraken. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil je meebouwen aan de circulaire economie? Kun jij meer dan vijf vinkjes zetten op de onderstaande lijst dan zijn wij op zoek naar jou:

 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Durf om buiten de gebaande paden te treden
 • Conceptueel en strategisch sterk onderlegd
 • De kwaliteit om mensen in verbinding met elkaar te brengen
 • Affiniteit met processen en de menselijke kant van het adviesvak
 • Ondernemend, de wil om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
 • 3-5 jaar werkervaring
 • Analytisch sterk
 • WO opgeleid

Wie zijn wij?
Copper8 is een van de pioniers op het vlak van de circulaire economie in Nederland. Bij gebrek aan een beter woord zijn wij een adviesbureau met een aanstekelijke passie voor het bouwen van een betere wereld. Wij realiseren vooraanstaande circulaire projecten en –initiatieven in de bouw- en maakindustrie (bijv. elektronica, meubilair, textiel). Vanuit de overtuiging dat een betere wereld begint bij het stellen van een betere vraag begeleiden wij vaak inkooptrajecten waarbij de vraag sectoren uitdaagt om op een andere manier na te denken over hun product en productieproces. Wij zijn uitgegroeid tot dé expert op het vlak van circulair inkopen in Nederland.

Wij benaderen de circulaire economie vanuit het perspectief van samenwerking, waarbij wij samenwerkingsverbanden initiëren, business cases en modellen bouwen, en incentives vastleggen voor langdurige samenwerking. Wij streven naar impact.

Als bureau willen wij ook zelf het goede voorbeeld geven. Ons organisatie- en bedrijfsmodel laat zien dat óók het traditionele model van de adviesbranche om moet als we écht willen toewerken naar de circulaire economie. Wij verleggen hierin telkens onze eigen grenzen en blijven experimenteren. Voor deze inspanningen behoren wij al twee jaar tot de beste 10% van de wereldwijde beweging van B-Corps.

Still a match… wat dan?
Bij ons ga je aan de slag als consultant en zal je op meerdere projecten worden ingezet. Je bent dus ook in meerdere teams actief waardoor je je breed kan ontwikkelen ‘on the job’. Wij verwachten dat je eigen verantwoordelijkheid voelt en neemt binnen de projecten en dat je samen met je team bijzondere icoonprojecten neerzet. Je krijgt bij ons de ruimte om eigen ideeën en proposities uit te werken en om mee te bouwen aan onze organisatie.

En nu?
Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaasse Bos voor 25 september 2018 middernacht. We organiseren op woensdag 3 oktober een kennismakingsborrel wat tevens dient als eerste ronde. We willen je vragen om hier alvast rekening mee te houden. Bij voldoende match ontvang je zo snel mogelijk  een uitnodiging hiervoor. De vervolgprocedure bestaat uit drie gespreksrondes. We horen graag van je!

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.