Eager to do good

Certified B

Ons team

Een intrinsieke motivatie om de wereld te verbeteren, dat is wat ons verbindt en drijft. Samen proberen we de circulaire economie te realiseren.

btn Copper8-22
Cécile van Oppen Co-Founder
btn Noor Huitema
Noor Huitema Co-Founder
btn Copper8-172
Godard Croon Senior consultant
btn Copper8-162
Karin Verploegen Consultant
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Consultant
btn Jeroen Verberne
Jeroen Verberne Consultant
btn Copper8-71
Floris van Haagen Consultant
btn Ilse Klaasse Bos
Ilse Klaasse Bos Happiness manager
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Rinke Feenstra
Rinke Feenstra Associate
btn Copper8-1
Luc Brugman Associate

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Copper8 staan we altijd open voor talent! Stuur een email naar info@copper8.com als je denkt dat je samen met ons de wereld een stukje mooier kan maken.

meer info

Stagiair(e)

Wij zijn altijd op zoek naar proactieve en enthousiaste stagiair(e)s die graag een bijdrage willen leveren aan relevant en actueel onderwerp. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Voldoe jij aan de volgende punten, misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou!

  • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
  • Durf om buiten de gebaande paden te treden
  • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
  • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
  • WO student in de laatste fase van de studie en/of recentelijk afgestudeerd in een relevante afstudeerrichting, zoals fiscaal recht, bedrijfskunde of accounting.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klasse Bos o.v.v. ‘Stagiair(e)’.

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.