nl
Menu

Training Circulair Inkopen Bouwbedrijven

24 mei 2017

Op 27 juni gaat een nieuwe Training Circulair Inkopen voor bouwbedrijven van start. De training wordt in samenwerking met de Gemeente Amsterdam aangeboden, die graag ziet dat er meer circulaire initiatieven ontstaan in de stad.

Het onderzoek ‘Amsterdam Circulair‘ dat in 2015 in opdracht van de Gemeente Amsterdam is uitgevoerd door Circle Economy, TNO en Fabric heeft twee sectoren als kansrijk benoemd voor de circulaire economie: de bouwketen en organische reststromen. Graag wil de Gemeente Amsterdam deze ontwikkelingen kracht bijzetten. Een van de initiatieven die hieruit volgt is het stimuleren van aannemers om ook circulair in te gaan kopen. De Gemeente heeft zodoende Copper8 als expert op het gebied van circulair inkopen en de bouw gevraagd om de Training Circulair Inkopen vorm te geven en te begeleiden.

Op 27 juni start de training, waarin bouwbedrijven die binnen de Gemeente Amsterdam actief zijn op het gebied van utiliteits- of woningbouw zullen leren hoe zij de circulaire principes kunnen verweven in hun relatie met toeleveranciers. Meer informatie over de training treft u op onderstaande flyer.

De deelnemende bedrijven zijn: BAM, Dura Vermeer, Era Contour, Heijmans, JP van Eesteren en VORM. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de training. Wilt u meer weten, stuur dan een email naar croon@copper8.com.

 • “It is those who start with why, that have the ability to inspire those around them, or find others to inspire them.”

  – Simon Sinek –
 • “Hoe heerlijk is het, dat niemand een minuut hoeft te wachten met te beginnen de wereld langzaam te doen veranderen!”

  – Anne Frank –
 • “Onderschat nooit de kracht van slechts een paar gedreven, liefhebbende mensen; juist zij veranderen de wereld.”

  – Margaret Mead –
 • ” Want het is onmogelijk… totdat iemand het gedaan heeft.”

   

  – Nelson Mandela –
 • “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

  – Einstein –
 • “Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen.”

  – Afrikaans gezegde –
 • “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”

  – Einstein –
 • “De enige bron van kennis is ervaring.”

  – Einstein –
deze site duurzaam bekijken?
sluiten

wij houden van een frisse, heldere website met lekker veel wit(ruimte). maar juist dat witte is eigenlijk helemaal niet duurzaam. want hoe lichter de website, hoe meer stroom je computer daarmee verbruikt. dus als je wat langer op onze site blijft kun je de eco-knop gebruiken. de site wordt dan in een duurzaam-donkere kleurstelling weergegeven.

eco stand aanzetten
eco stand sluiten