14-16 januari: Copper8 spreker op Vakbeurs Facilitair

op 09 januari 2015

Van woensdag 14 januari tot en met vrijdag 16 januari wordt in de Brabanthallen in Den Bosch de Vakbeurs Facilitair georganiseerd. Voor Gispen staat het jaarlijkse evenement in het teken van het ‘rondmaken van de cirkel’, ofwel de Circulaire Economie. Samen met Gispen zal Copper8 een presentatie geven over dit boeiende onderwerp.

Het afgelopen jaar hebben Gispen en Copper8 intensief samengewerkt aan een tweetal toonaangevende projecten op het gebied van de circulaire economie. Een van de projecten betrof het begeleiden van een aanbesteding voor meubilair die uiteindelijk aan Gispen gegund werd, Het tweede project betreft het inrichten van het eigen kantoor van Copper8, een icoonproject op het gebied van circulariteit, welke in maart officieel geopend zal worden.

Naar aanleiding van de intensieve samenwerking is het idee geboren om gezamenlijk de ervaringen te delen op de Vakbeurs Facilitair. Karin Verploegen van Gispen en Cecile van Oppen van Copper8 zullen op alledrie de dagen een korte presentatie geven over het onderwerp, waarmee zij beogen om andere partijen (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers) te inspireren om het onderwerp te omarmen, want een circulaire economie kun je niet alleen creeeren, samenwerking is een vereiste!

De presentaties vinden plaats op de volgende tijdstippen:
– Woensdag 14 januari: 14.30
– Donderdag 15 januari: 12.30
– Vrijdag 16 januari: 14.30

Meer informatie vindt u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten