5 jaar Copper8, het was schittermagisch!

op 15 maart 2018

Coppergreat. Supergeleider. Verfrissend. Authentiek. Energie. Fenomenaal. Goud waard. Schittermagisch. Vooruitgang. Impact. Drive. Waardevol. Lollies. Tja, die laatste kunnen we niet helemaal plaatsen, maar we werden wel een beetje stil van alle mooie woorden die in onze wordcloud verschenen op het feest van ons 5-jarig bestaan.

Het was bijzonder om stil te staan bij vijf jaar ondernemerschap, vooral omdat we het zo anders doen dan het gemiddelde adviesbureau. Omdat we middenin de nieuwe economie staan, en er niet alleen over praten. Omdat dat niet altijd makkelijk is geweest. En vooral omdat we het niet zonder alle ‘believers’ hadden kunnen doen.

Als we om ons heen kijken zijn we positief verrast over de hoeveelheid circulaire projecten die Nederland rijk is. Aan sommige hebben wij mogen meewerken, aan andere ook niet. En dat is goed, want we kunnen die Circulaire Economie niet creëren met alleen de 9 idealisten van Copper8.

We kijken uit naar wat komen gaat. Tot die tijd blijven we inspireren, momentum creëren en zullen we elke keer ook onze eigen grenzen blijven verleggen.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief