Donderdag 1 oktober: 600Minutes Facility Management

op 10 september 2015

Op donderdag 1 oktober vindt het evenement 600Minutes Facility Management plaats. Tijdens deze dag zal Copper8 samen met Gispen een lezing verzorgen over de ‘Circulaire Economie‘.

Tijdens het evenement van 2015 zijn de belangrijkste thema’s:

Cecile van Oppen zal namens Copper8 de genodigden kort meenemen in de theorie achter de Circulaire Economie, waarna zij de ontwikkelingen in verschillende landen en sectoren zal schetsen. Vanuit deze ontwikkelingen zal het ook duidelijk worden waarom dit thema juist bij Facility Managers op de radar moet staan. Na deze introductie zal Karin Verploegen van Gispen de vertaalslag maken naar de praktijk: de implicaties van circulair denken in projectomgevingen maar ook wat het betekent voor Gispen als organisatie.

Copper8 en Gispen werkten in het verleden al intensief samen op dit thema. Zo won Gispen in 2014 de aanbesteding die Copper8 voor Alliander begeleidde waarin de circulaire denkwijze werd toegepast op de inkoop van meubilair.  Copper8 begin 2015 haar eigen kantoor conform de principes van de Circulaire Economie gerenoveerd en ingericht; ook hier was Gispen uiteindelijk de gelukkige winnaar van de uitvraag.

Meer informatie over deze bijeenkomst treft u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten