B Experience @ Copper8

op 13 februari 2019

Op 27 februari organiseert B Corp in samenwerking met Copper8 de volgende B Experience!

Wat zijn B Corps?
B Corps zijn organisaties die aan de hoogste standaarden voldoen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij verenigen duurzame doelstellingen met financieel voortbestaan. Zij geloven dat de kracht van marktwerking benut kan worden om duurzame prestaties te realiseren, waarbij het motto is ‘Impact first’.

B Corp is een wereldwijde beweging van mensen die ‘business as a force for good’ gebruiken. Door de kracht van hun collectieve stem, is de visie dat ooit alle organisaties zullen concurreren om het beste voor de wereld te zijn, en niet het beste in de wereld.

Tijdens deze B Experience leer je over het WAAROM en HOE van de B Corp beweging. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van Copper8 met een workshop over circulair inkopen.

Programma:
13:30-14:00 Inloop en B welcome
14:00-14:30 Presentatie: introductie B Corp beweging
14:30-14:45 Pauze
14:45-16:30 Workshop van Copper8 over circulair inkopen
16:30-17:30 Borrel en reflectie

Deze B Experience wordt gehouden bij Copper8. Met 125.8 punten op de B Impact Assessment is Copper8 een van de hoogst gerankte B Corps in Europa. Daarnaast is Copper8 al voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen als B Corp Best For The World Honorees.

Wil je meer leren over hoe gecertificeerde B Corps hun eigen bedrijfsmodel ter discussie stellen om een positieve impact te leveren in de maatschappij? Schrijf je snel in, er is maar beperkt plek!

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten