Circulair Bouwproject gezocht!

op 14 maart 2019

Iedereen is het er over eens dat er binnen de bouwsector belangrijke stappen richting meer circulair bouwen worden gezet én dat wij ook nog een lange weg te gaan hebben richting een volledig circulaire bouweconomie. De Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) onderschrijft dit en is van mening dat architectenbureaus een sleutelrol gaan spelen in deze transitie.

Wegens groot succes van de afgelopen Mastertrack Circulair Ontwerpen en Bouwen gaat de BNA in samenwerking met Copper8 hieraan vervolg geven. Voor de nieuwe Mastertrack, die loopt van 7 mei t/m 25 juni, zijn wij op zoek naar aansprekende (nog niet gerealiseerde) bouwprojecten met circulaire ambities die uitgewerkt kunnen worden als casus door de deelnemers. Dit vanuit de overtuiging dat het toepassen van opgedane kennis ervoor zorgt dat het ook beklijft.

Wij zijn voor de Mastertrack op zoek naar projecten die (idealiter) voldoen aan de volgende aspecten:

Als jouw project wordt geselecteerd, gaan de deelnemers tijdens de Mastertrack één dagdeel aan de slag met jouw casus. In groepen gaan zij schetsontwerpen en concepten hiervoor uitdenken waarbij de circulaire kennis in de praktijk wordt gebracht. Wij vragen jou als projecteigenaar om tijdens de opleiding jouw project toe te komen lichten en feedback te geven op de ideeën van de deelnemers. Daarnaast krijg je de kans om de nieuwste circulaire ontwerptalenten van Nederland te ontmoeten: misschien zit dé architect van jouw project er wel tussen?

Wil je jouw project aanmelden, meld je dan voor 8 April aan via info@copper8.com. Ben je benieuwd naar de opleiding, en wil je misschien deelnemen? Meer informatie over de opleiding is te verkrijgen via Monica Bommeljé of kijk op de website van de BNA Academie.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten