Copper8 X Building Holland 2019

op 10 april 2019

Van 9 tot en met 11 april vindt in Amsterdam ‘Building Holland‘ plaats. Copper8 is goed vertegenwoordigd tijdens Building Holland. De agenda is vooralsnog als volgt:

Woensdag 10 april

17.00–21.00: Green Tie Gala
Tijdens het Green Tie Gala wordt de Duurzame Vastgoed 50 bekend gemaakt. Inmiddels weten wij dat Cécile namens Copper8 in de top 50 staat, op welke plaats horen wij op 10 april.

Donderdag 11 april

11.00–12.00: Community of Practice Aardgasloos en circulair renoveren
Door de bouwcampus wordt een verkenningstafel opschaling en versnelling van de aardgasloze en circulaire renovatie van het corporatiebezit sociale woningen, georganiseerd. Noor Huitema zal als aanjager deelnemen aan deze tafel, waarbij zij actief de rol zal innemen om de thema’s circulariteit en energie te verbinden.

 12.00–13.30: Ronde Tafel Circulair aanbesteden
Cirkelstad organiseert een gesprek tussen koplopers om perspectief te bieden aan Nederland. Noor Huitema zal deze tafel voorzitten, waar o.a. Karlijn Bakker (KlpusV), Rutger Sypkens (Dura), Michel Baars (New horizon), Remko Vroegop (NEN), Naomi Montenegro Navarro (TNO) en Woud Jansen (Alba) aan zullen deelnemen. Van het gesprek wordt een whitepaper gemaakt.

13.45–15.15: Ronde Tafel Circulaire Verdienmodellen
Cirkelstad organiseert een gesprek tussen koplopers over circulaire verdienmodellen in de bouw. Sybren Bosch en Robbin Smeets zullen namens Copper8 aan deze tafel deelnemen. Robbin schrijft zijn scriptie momenteel over dit onderwerp.

Zin in een kop koffie tijdens Building Holland? Laat het vooral weten, dan spreken we daar af!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten