4e leergang Circulair Inkopen Academy

op 01 juli 2019

In 2019-2020 wordt voor het 4e achtereenvolgende jaar de Circulair Inkopen Academy georganiseerd door PIANOo. In deze opleiding worden inkopers van publieke organisaties in 8 modules meegenomen in alle aspecten rondom circulair inkopen. Wij zijn als Copper8 ontzettend trots dat wij deze training opnieuw mogen geven!

Met een gezamenlijke inkoopvolume van ruim €70 miljard, is inkoop een prachtig middel voor publieke organisaties om verduurzaming aan te jagen. Immers kun je met het stellen van een andere vraag ketens in beweging krijgen. Daarbij komen bij circulair inkopen verschillende mogelijkheden langs – het voorkomen van inkoop, het inkopen van diensten om levensduurverlenging na te streven, en het inkopen van nieuwe producten die optimaal een bijdrage leveren aan de circulaire economie. Zo draagt circulair inkopen bij aan circulaire bedrijfsvoering.  

De deelnemers krijgen in de Circulair Inkopen Academy (CIA) de theorie mee van circulair inkopen, krijgen inspiratie van afgeronde casus, maar ook brengen zij een eigen project in dat dient als casus.

Interesse in de Circulair Inkopen Academy? Neem dan contact op met Sara Rademaker van PIANOo.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten