Copper8 Keynote op Conferentie Circulair Bouwen

op 23 november 2018

Op vrijdag 16 november organiseert Bureau de Helling, het wetenschappelijk bureau van GroenLinks, een conferentie over Circulair Bouwen. Als gevolg van het Rijksbrede Programma Circulaire Economie zijn begin 2018 vijf Transitieagenda’s gepresenteerd. De Transitieagenda Circulaire Bouweconomie is daar een van. Bureau de Helling wil graag onderzoeken wat de mogelijkheden voor lokale, provinciale en nationale politici zijn om circulair bouwen aan te jagen. In dat kader wordt deze Conferentie Circulair Bouwen georganiseerd.

Cécile zal tijdens deze dag een Keynote geven. Als lid van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie zal zij reflecteren op de Transitieagenda’s maar ook aangeven waar de overheid een rol kan spelen in de transitie naar een Circulaire Bouweconomie.

De andere Keynote sprekers zijn:

Ook worden tijdens deze conferentie verschillende werksessies georganiseerd met andere aanjagers van de circulaire bouweconomie, waaronder Stefan van Uffelen (Madaster Foundation), Erik Koremans (New Horizon) en Jeroen van der Waal (Gemeente Amsterdam).

De Conferentie vindt plaats op 16 november van 13-18u bij CIRCL op de Amsterdamse Zuidas. Meer informatie is hier te vinden.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten