CoP Circulair (ver)bouwen

op 20 oktober 2017

Voor het 2e jaar organiseert Nederland Circulair! in samenwerking met MVO Nederland de Community of Practice Circulair (ver)bouwen. De CoP Circulair (ver)bouwen is is bedoeld voor opdrachtgevers met een bouwopgave die zij zo circulair mogelijk willen aanpakken. De deelnemers uit deze CoP zijn afkomstig uit de regio Utrecht.

In vier sessies van een dag worden de deelnemers op weg geholpen met kennis, kunde en ervaring. Onder andere over bouwmaterialen en principes, het (keten)samenwerkingsproces, financieringsvraagstukken en businessmodellen. Een netwerk van externe experts brengt elke dag de gewenste kennis en praktijkervaring in.

Tijdens de 4e en laatste bijeenkomst zal worden stilgestaan bij de procesmatige en financiele kant van circulair bouwen. Hoe verbind je de markt aan jouw opgave? En wat levert circulair bouwen op? In de 4e sessie zullen Cecile van Oppen (Copper8, o.a. Stadstuin Overtoom en Alliander Duiven) en Bas van de Westerlo (C2C Expolab, o.a. Stadskantoor Venlo) spreken over hun ervaringen.

Benieuwd naar de CoP Circulair (ver)bouwen? Hier vind je meer informatie.

Hieronder tref je een impressie van de CoP van 2016.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten