Copper8 dubbel genomineerd voor Duurzame Vastgoed Top 50

op 27 maart 2017

Copper8 oprichtsters Noor Huitema en Cécile van Oppen zijn beide genomineerd voor de Duurzame Vastgoed Top 50. De lijst, die voor de zesde achtereenvolgende keer wordt samengesteld, bestaat uit professionals die zich actief inzetten voor duurzaamheid in de gebouwde omgeving.

In 2016 werd de prijs voor de meest duurzame Nederlander in de bouw uitgereikt aan Roger Cox.

Logo Duurzame 50

Duurzame Vastgoed Top 50

Noor Huitema, die afgelopen jaar op plek 34 eindigde in de lijst van 2016 is genomineerd voor haar continue inspanningen in de bouw om opdrachtgevers de juiste vraag te laten stellen. Alleen wanneer die ruimte wordt geboden is een duurzaam aanbod mogelijk. Nieuwswaardige projecten uit 2016 die haar de nominatie brachten waren onder andere de ondertekening van de raamovereenkomst van Cordaan en drie consortia en de afgeronde uitvraag van het Amsterdamse kantoor van RHDHV. Maar natuurlijk ook nog steeds nieuwswaardig zijn de aanbestedingen van Stadstuin Overtoom en Alliander Duiven die prijzen blijven winnen.

Cecile van Oppen was in 2016 wel genomineerd, maar eindigde niet in de top 50. Voorvechter van meer circulariteit in de bouw, is Cecile’s nominatie waarschijnlijk toe te wijden aan de publicatie van ‘Circular Business‘ in 2016, alsmede de opgeleverde projecten van het Alliander hoofdkantoor ‘Bellevue’ in Arnhem. Naast het begeleiden van aanbestedingen van gebouwen zelf (waaronder Stadstuin Overtoom en Alliander Duiven) is zij ook vaak betrokken bij aanbestedingen van kantoormeubilair waaronder voor Alliander, Rijkswaterstaat en het UMCU.

Op 12 april wordt bekend wie van de genomineerden daadwerkelijk in de top 50 staan.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten