Copper8 genomineerd voor de DAM Prijs

op 31 augustus 2016

Elk jaar wordt door de Gemeente Amsterdam de DAM Prijs uitgereikt voor de meest Duurzame Amsterdammer in het MKB. Binnen elk stadsdeel worden drie organisaties genomineerd voor de stadsdeelprijs, en de winnaars van deze stadsdeelprijzen dingen automatisch mee naar de DAM Prijs. Copper8 is genomineerd namens Stadsdeel Oost.

Voor een nominatie voor de DAM Prijs moeten de organisaties hun inzet bewijzen op het gebied van People, Planet en Profit, waarbij er dit jaar extra aandacht was voor het ‘Planet’ aspect. Daarnaast gaat het voor deze prijs niet alleen om het product of de dienst die de organisaties leveren, maar ook om de duurzame bedrijfsvoering van de betreffende organisatie.

Wij zijn dan ook trots dat Copper8 een van de drie nominaties in ontvangst heeft mogen nemen van Stadsdeel Oost. Met onze visie op de Circulaire Economie en het feit dat samenwerking daarin centraal staat hebben wij de jury mogen overtuigen van onze kracht als Amsterdamse MKB-onderneming.

Op 31 augustus hebben wij de nominatie in ontvangst mogen nemen van de juryleden van Stadsdeel Oost: Nevin Özütok (Bestuurscommissie Stadsdeel Oost), Linda Vosjan (Creative Producer en initiatiefnemer van Stichting Natuurlijk IJburg) en Marjorie De Cunha (oprichter en directeur van Hostess & eventplanning Buro Just March).

DAM prijs Oost

Wij feliciteren de andere genomineerden uit Stadsdeel Oost: Bed Affair en New Electric! Op 7 september wordt bekendgemaakt wie de stadsdeelwinnaars zijn van de DAM Prijs.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten