Copper8 is Social Enterprise!

op 27 september 2018

Al sinds onze oprichting werken wij elke dag keihard aan het creëren van impact. Mensen die ons een beetje beter kennen weten ook dat wij pionieren als het gaat om ons business model. Radicale verandering van doen vergt immers ook een radicale verandering van organisaties en structuren – en wij zijn ervan overtuigd dat het traditionele business model van adviesbureaus niet past bij de Circulaire Economie zoals wij deze beogen.

Wij houden niet van certificaten en labels, maar toch zien wij uitzonderingen. Wij horen namelijk graag bij groepen ondernemers die dezelfde visie delen als wij: dat we zelf het voortouw moeten nemen in het bouwen van een betere wereld. Zo zijn wij al drie jaar een trotse B-Corp (en zelfs voor de tweede keer ‘Best for the World’) – en sinds kort mogen behoren wij ook tot een andere groep bijzondere ondernemers: Social Enterprise.

Een Social Enterprise is een onderneming die zichzelf de vraag stellen ‘wat is nou echt winst’? Deze ondernemingen pakken maatschappelijke uitdagingen aan en bouwen daaromheen een business model. Als pionier in de adviesbranche waar wij ons richten op het realiseren van impact zijn wij ontzettend trots om onszelf ook een Social Enterprise te mogen noemen.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten