Copper8 mag opnieuw de Circulair Inkopen Academy geven

op 31 augustus 2018

Circulair inkopen is een belangrijk middel in de transitie naar de circulaire economie. Niet voor niks noemt Staatssecretaris van Veldhoven circulair inkopen ook als een van de tien overkoepelende maatregelen in haar Kabinetsreactie op de 5 transitieagenda’s. PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden, organiseert daarom voor het derde achtereenvolgende jaar een opleiding voor aanbestedingsplichtige organisaties die steviger willen gaan inzetten op circulair inkopen. Wij zijn ontzettend trots dat wij voor de derde keer deze opleiding mogen geven, juist omdat het opleiden van anderen zo bijdraagt aan ons streven van misbaarheid.

In de Circulair Inkopen Academy worden zo’n 60 deelnemers van ongeveer 30 organisaties opgeleid in circulair inkopen. In acht modules worden de deelnemers meegenomen langs alle aspecten van circulair inkopen, waaronder het stellen van de juiste vragen, het stimuleren van ketensamenwerking, het meten en beoordelen van circulariteit, circulaire verdienmodellen en circulaire contractering. De deelnemers leren door de materie direct toe te passen op hun eigen inkooppilot.

Helaas is het maximum aantal inschrijvingen voor de Circulair Inkopen Academy bereikt. Mocht je meer willen weten over de opleiding kun je contact opnemen met PIANOo of kun je Sybren een mailtje sturen.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten