Copper8 mede-oprichtster genomineerd voor de ‘Jonge Groene Ondernemer’ 2015

op 02 juni 2015

De Groene Zaak initieert in 2015 een nieuwe prijs voor het stimuleren van jonge ondernemers op het gebied van duurzaamheid. De prijs is gericht op jonge ondernemers tot 32 jaar met een (idee voor een) bedrijf met een duurzaam business model, vanuit de visie dat juist deze jonge mensen de transitie naar een duurzame economie kunnen versnellen. Op 2 juni is bekend gemaakt dat Copper8 mede-oprichtster Cecile van Oppen een van de 10 genomineerden is voor de JGO-prijs.

Cecile richtte in 2013 samen met Noor Huitema Copper8 op met twee doelen: (1) het realiseren van impact op het gebied van duurzaamheid door het initieren, begeleiden en realiseren van zichtbare, inspirerende en baanbrekende duurzame projecten; en (2) een ‘adviesbureau’ vorm te geven dat volledig volgens de principes van de nieuwe economie werkt.

Wij feliciteren graag de andere genomineerden voor de JGO:

De uitreking van de JGO vindt op 4 juni as. plaats bij het seminar ‘Leiders van de Toekomst’. De jury bestaat uit Marga Hoek (de Groene Zaak), Volkert Engelsman (CEO Eosta), Lynn Zebeda (co-founder Dr. Monk) en Jan Rotmans (hoogleraar EUR). De kandidaten worden beoordeeld op het duurzame businessmodel, principes van de ‘nieuwe economie’, innovativiteit en leiderschapskenmerken uit het boek ‘Leidraad voor Inspirerend Leiderschap’, geschreven door o.a. Jeroom Remmers (De Groene Zaak), Hugo Hollander (EY) en Don Gerritsen (VBDO).

U kunt zich hier aanmelden en meer informatie vinden over het seminar. Meer informatie over de JGO prijs vindt u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief