Copper8 spreker op thema-avond Circulaire Economie

op 03 november 2016

Op donderdag 3 november organiseren GroenLinks en D66 een thema-avond over de Circulaire Economie. Noor Huitema zal tijdens deze thema avond spreken over de betrokkenheid van Copper8 bij het aanbestedingsproces van de herhuisvestingsopgave van Alliander in Duiven.

In de provincie Gelderland en specifiek de regio Arnhem gebeurt veel op het gebied van de Circulaire Economie: zo breidde de Gemeente Brummen haar gemeentehuis ’tijdelijk’ uit op circulaire wijze, transformeerde Alliander haar locatie in Duiven op circulaire wijze, en ook het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem ondergaat momenteel een circulaire renovatie.

Er bruist wat in Gelderland, en daarom alle reden om tijdens een thema-avond dieper in te gaan op het onderwerp, maar juist ook te laten zien wat er nu allemaal mogelijk is.

Naast Noor Huitema zal duurzaam ondernemer Tom Bade (kenniscentrum Triple E) spreken over verwerking van bermafval tot papier en karton door Parenco, en wordt gekeken naar de politieke praktijk. De politici Michiel Scheffer (Gedeputeerde Gelderland, D66) en Constanse Pos (Wethouder Rheden, GroenLinks) vertellen hoe zij circulaire economie stimuleren. De fractievoorzitters van D66 Daniëlle Bondt en GroenLinks Charlotte de Roo geven hun reflectie op dit thema.

Gastvrouw is Marysse Kusse (Samen Werkt Oosterbeek).

Meer informatie over deze thema-avond treft u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten