Copper8 tweemaal in ABN AMRO Duurzame 50

op 13 april 2017

Claudia Reiner is de winnares van de ABN AMRO Duurzame 50 editie 2017. De vice-voorzitter van UNETO-VNI en directeur van Caris & Reiner leidde de top 3, die verder bestond uit Biense Dijkstra (2) en Thomas Rau (3).

De ABN AMRO Duurzame 50 wordt uitgereikt aan de persoon die over genoeg daadkracht, charisma, contacten en visie beschikt om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Dit jaar bestond de vakjury onder anderen Marc Hopman, Natalie Hofman, Maarten Vermeulen en Maxime Verhagen. Wij feliciteren Claudia Reiner uiteraard met deze prachtige eerste plek!

Bijzonder vinden wij het natuurlijk ook dat veel van onze partners en (voormalig) opdrachtgevers in de lijst staan van de 50 meest duurzame Nederlanders die actief zijn in de gebouwde omgeving. In het bijzonder feliciteren wij: Bart Blokland en Ton Bernts, onze opdrachtgevers voor de herhuisvestingsopgave van Alliander in Duiven; Onno Dwars en Thomas Rau die Duiven mede hebben gemaakt tot wat het is; Martine de Vaan van het Rijksvastgoedbedrijf; Yvette Watson en Geerke Versteeg van Phi Factory; Jochem Mos van EcoChain en natuurlijk Jim Teunizen van Alba Concepts.

Maar uiteraard zijn wij ook een beetje trots dat onze mede-oprichtsters Noor Huitema (plek 22) en Cécile van Oppen (plek 44) allebei in de top 50 staan genoemd.

Image posted by Roy on April 13 at 7:39 AM

ABN AMRO Duurzame 50

Meer informatie over de Duurzame 50 vindt u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten