De zomerse leeslijst van Copper8 2018

op 07 augustus 2018

Terwijl in Nederland de tropische temperaturen bijna ‘normaal’ beginnen aan te voelen, wordt de verkoeling ook opgezocht in andere delen van de wereld. Terwijl de inboxen volstromen met belangrijke en minder belangrijke berichten brengt Copper8 een alternatief voor de maandelijkse nieuwsbrief: een lijst met leestips!

Heb je uren leestijd op het strand om een paar topboeken weg te werken, of maar een paar minuten voordat je op een ecotour gaat; dat maakt niet uit! Hieronder verdelen we de artikelen onder in de verwachte leestijd – van een paar minuten tot een paar dagen. Veel leesplezier!

Een paar minuten

Heb je een paar minuten de tijd? Een transfer op een treinstation, of sta je in een hele lange rij om jouw herbruikbare beker te laten vullen met een Fair Trade Capuccino? Hier een paar prikkelende artikelen voor snelle inzichten.

 

Een paar uur

Heb je een paar uur de tijd? Een lange treinreis naar het zuiden van Frankrijk, of heb je een schaarse regendag te pakken op de ecocamping? Dan zijn hier wat papers die nét wat meer diepgang bieden.

 

Een paar dagen

Ben je nog aan het inpakken, of heb je een e-reader en heb je een paar dagen de tijd? Hieronder een aantal boekentips (oud en nieuw) die diepgaande inzichten bieden voor de toekomst van onze samenleving.

Hopelijk brengen de vakanties de nodige rust en inspiratie om met nieuwe energie gezamenlijk te werken aan een circulaire economie. Wij kijken er in elk geval naar uit!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten