Derde editie ‘Circulair Ontwerpen en Bouwen’ gaat van start!

op 05 november 2020

Circulair ontwerpen en bouwen is hard op weg de nieuwe norm te worden. Er wordt niet meer alleen gekeken naar de architectuur of kwaliteit van een gebouw, maar ook naar de impact van dat gebouw op haar omgeving. Circulair bouwen draagt bij aan bredere doelstellingen ten aanzien van gezondheid, klimaatverandering en welzijn en speelt daarmee een sleutelrol in de transitie naar een duurzame architectentoekomst.

Daarom organiseert de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) samen met Copper8 voor de derde keer de Mastertrack ‘Circulair Ontwerpen en Bouwen’. Op 9 februari 2021 start deze zesdelige training, waarin samen met verschillende experts de actuele thematiek rondom circulair ontwerpen en bouwen wordt verdiept.

Deze training is voor architecten, ruimtelijke ontwerpers, industrieel ontwerpers en andere creatieve professionals uit de bouw & vastgoedsector die meegenomen willen worden in de circulaire economie en willen leren over circulair ontwerpen en bouwen. Aan de hand van hun eigen meegebrachte case krijgen zij inzicht in de rol die zij kunnen spelen in de transitie naar een circulaire bouweconomie.

Wil jij je verdiepen in circulair ontwerpen en bouwen en erachter komen welke acties jij kunt ondernemen? Kijk hier voor meer informatie over hoe je je kunt inschrijven.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief