Dinsdag 2 februari: Copper8 spreker op Circulaire Economie congres

op 11 januari 2016

Op dinsdag 2 februari organiseert Euroforum voor de tweede keer het ‘Circulaire Economie’ congres. ‘s-Ochtends vinden er 5 bootcamps plaats met thema’s zoals ‘Design van Producten’ en ‘Biobased Economy’. ‘s-Middags nemen verschillende sprekers het podium waaronder Jacqueline Cramer, Michel Schuurman, Freek van Eijk en Copper8 consultant Cecile van Oppen.

Het circulaire economie congres biedt plaats voor topsprekers, circulaire praktijkcases, bootcamps en een innovation zone. Deze dag is bestemd voor alle stakeholders in de hele waardeketen die (nog) meer willen leren van cases en andere organisaties die zich serieus inzetten voor de circulaire economie. En die ook de strategische noodzaak achter de circulaire economie zien in hun producten, diensten, business- en verdienmodellen.

Om 15.55 neemt Cecile samen met Arie de Jong (ARN), Martijn Lopes Cardozo (Black Bear Carbon) en Vincent Oomes (Deloitte) het podium als Innovatie Panel. Zij zullen met elkaar en met de zaal in discussie gaan over het daadwerkelijk realiseren van de Circulaire Economie.

In aanloop naar het congres werd Cecile geïnterviewd door de organisatie, waarbij als duidelijk boodschap boven kwam: een circulaire economie bereik je nooit alleen.

Het Circulaire Economie congres vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u hier terecht.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten