Donderdag 3 december: Spreker op Marktontmoeting circulair inkopen kantoorinrichting

op 01 december 2015

Op donderdag 3 december organiseren PIANOo (het expertisecentrum aanbesteden van de overheid) en MVO Nederland een marktontmoeting ‘circulair inkopen kantoorinrichting’. Doelstelling van de sessie is om kennis uit te wisselen tussen leveranciers en inkopers van kantoorinrichting. Copper8 zal tijdens de sessie haar ervaringen delen als betrokken expert bij de aanbesteding kantoormeubilair van Alliander.

Een dergelijke marktontmoeting circulair interieur werd ook in 2014 georganiseerd, waar zo’n 70 leveranciers en inkopers van kantoorinrichting samen kwamen om de kansen en valkuilen te identificeren bij het circulair inkopen van meubilair en stoffering. De Circulaire Economie is een belangrijk onderwerp binnen de inrichtingsbranche, maar nog geen gemeengoed. Tijdens de marktontmoeting van 3 december staan daarom drie cases centraal, waarbij in wordt gegaan op wat goed, maar ook wat minder goed ging:

Bij de laatste twee cases zullen de leveranciers van de aanbestedingen (Desso en Ahrend voor ProRail en Gispen voor Alliander) ook hun ervaringen delen in dialoog.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier.

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten