Copper8 genomineerd voor ABN AMRO Duurzame50!

op 03 april 2019

Al 11 jaar zet het team van Copper8 zich in voor duurzaam én circulair bouwen. Dit jaar worden deze inspanningen wederom beloond met een nominatie voor de ABN AMRO Duurzame 50. Op woensdag 10 april wordt de Duurzame 50 gevierd én wordt de nummer 1 bekend gemaakt tijdens het Green Tie Gala op Building Holland.

Ook in 2018 realiseerde het team van Copper8 opnieuw impact in de circulaire bouweconomie. Icoonprojecten zoals het QO Hotel zijn opgeleverd. Er zijn ambitieuze  aanbestedingen afgerond, zoals die van Waterschapshuis van het Waterschap Rijn en IJssel en de Vondeltuin van de Gemeente Amsterdam. We helpen verschillende partijen in de bouwketen met hun circulaire strategie. Maar ook denkt Copper8 mee met de Rijksbrede transitie naar de Circulaire Economie door deelname aan het Transitieteam voor de Circulaire Bouweconomie. Gelukkig zijn we nog lang niet uitgeput, en blijven we de aankomende jaren werken aan mooie icoonprojecten en de juiste beleidsmatige setting voor een grootschalige transitie.

Wij feliciteren alle andere genomineerden, en ook alle andere mensen die (al dan niet achter de schermen) keihard werken aan de duurzame transitie.

Meer informatie over de ABN AMRO Duurzame 50 is hier te vinden.

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief