Inspiratiemiddag Samenwerking op 18 januari

op 21 december 2016

Samenwerken op basis van vertrouwen is essentieel, als we een daadwerkelijke circulaire economie dichterbij willen brengen. In een inspiratiesessie op woensdagmiddag 18 januari willen we je meenemen wat samenwerken op basis van vertrouwen kan brengen! Daarnaast willen we aan de slag om jullie te helpen met jullie eigen organisatie de volgende stap te zetten. Dit doen we samen met Nestor Corronado Palma (Philips) en Michel Bagli (PostNL), die ook hun ervaringen delen.

Wij geloven dat de transitie van angst naar vertrouwen de grootste doorbraken gaat realiseren naar een circulaire economie. Op basis van aanbestedingstrajecten die wij begeleid hebben, willen we jullie inspireren in wat nieuwe vormen van samenwerking kunnen betekenen. Maar er is zeker ook aandacht voor jullie eigen vraagstukken. Op welk thema binnen circulaire economie willen jullie de volgende stap zetten? Welke partijen heb je daarvoor nodig? Welke vormen van samenwerking gebruik je nu? Samen gaan we kijken waar we die samenwerking kunnen versterken, en daarmee de impact van het circulaire model verder kunnen laten toenemen.

Aanmelden? Stuur een mail naar Sybren Bosch.

Deze inspiratiemiddag is onderdeel van de Week van de Circulaire Economie. Van 16 t/m 24 januari 2017 worden er, onder de vlag van Nederland Circulair!, door heel Nederland evenementen georganiseerd.  De week staat in het kader van Round = Real: het laten draaien van een economie door hergebruik van materialen, grondstoffen en producten.

Meer weten over andere evenementen tijdens de Week van de Circulaire Economie? Kijk op circulairondernemen.nl.

 

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief