Vrijdag 9 oktober: Inspiratieochtend Dag van de Duurzaamheid

op 21 september 2015

UITNODIGING
Logo Dag van de Duurzaamheid klein
Wat:                 Inspiratieochtend bij Copper8
Wanneer:      Vrijdag 9 oktober 2015, van 9:00 – 11:00
Waar:              Kantoor Copper8, James Wattstraat 100 (8e etage) te Amsterdam.
Doelgroep:    Studenten met interesse in circulariteit, duurzaam inkopen, innovatie. Op vrijdagochtend 9 oktober tijdens de Dag van de Duurzaamheid organiseert Copper8 een inspiratieochtend voor studenten. Kom inspiratie halen en inzichten delen bij Copper8 tijdens een duurzaam ontbijt, rondleiding en een business case analyse. Aanmelding met motivatie voor deze gratis ochtend verwachten wij voor 1oktober in de mail.

Copper8 is een jong adviesbureau met duurzaamheidsfreaks, die graag vertellen over hun ervaringen in het werkvelden circulaire economie, nieuwe business modellen en duurzaam inkopen. Het realiseren van vooraanstaande duurzame concepten vraagt om een andere manier van werken, een andere manier van samenwerken, en een andere manier van rekenen. Copper8 begeleidt organisaties in het behalen van hoge ambities ten aanzien van duurzaamheid binnen beperkte financiële kaders.

Tijdens de inspiratieochtend leiden we jullie graag rond door ons duurzame en circulaire kantoor en duiken de diepte in met een mooie business case. Wij grijpen de Dag van de Duurzaamheid aan om ambitieuze studenten gratis te inspireren over duurzaamheid, en daarnaast bieden we jullie graag een heerlijk duurzaam ontbijt aan. Omdat we samen een duurzame wereld kunnen vormgeven doordat we zoveel en zo goed mogelijk kennis en ervaringen uitwisselen en elkaar sterker maken.

We hebben plek voor 15 studenten. We ontvangen graag per mail in max. 100 woorden waarom jij hierbij aanwezig móet zijn. Stuur je korte motivatie voor 1 oktober per email naar Ilse Klaasse Bos, via info@copper8.com.  Dan hoor je uiterlijk 6 oktober of je uitgenodigd wordt.

Graag tot dan!

Logo Dag van de Duurzaamheid groot
Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief