Copper8 begeleidt Leernetwerk Kantoorinrichting 2019

op 07 maart 2019

Copper8 begeleidt ook in 2019 het leernetwerk Kantoorinrichting. In dit leernetwerk gaan deelnemers van publieke organisaties met elkaar in gesprek over hoe zij kantoorinrichting op een circulaire manier in kunnen kopen. Dit leernetwerk is een van de tien leernetwerken die PIANOo en Rijkswaterstaat organiseren: voorbeelden van andere netwerken zijn bouw, kleding en doelgroepenvervoer.

Vier bijeenkomsten

De tien leernetwerken komen op vier dagen bij elkaar. Iedere dag is er een plenair ochtendprogramma, waarin dwarsdoorsnijdende thema’s worden besproken. Tijdens het middagprogramma gaan de deelnemers in de verschillende leernetwerken uit elkaar. Meer informatie over de opzet is te vinden op PIANOo. De vier bijeenkomsten zijn op 4 april, 27 juni, 26 september en 7 november. Aanmelden voor de verschillende leernetwerken, waaronder kantoormeubilair, kan nog steeds.

Leernetwerk 2018

Ook in 2018 hebben wij vanuit Copper8 het leernetwerk Kantoorinrichting begeleid. De inzichten van vorig jaar zijn samengevat in een Handreiking Circulaire Kantoorinrichting. Op 19 maart vat onze collega Godard Croon de lessen daarvan samen in een webinar.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten