Maandag 12 oktober: Noor Huitema spreekt op Seminarreeks Duurzaam Zorgvastgoed

op 12 oktober 2015

In de week van 12 tot en met 15 oktober vindt de Seminarreeks ‘Duurzaam Zorgvastgoed’ van duurzaamheidsplatform Duurzaam Gebouwd plaats. Elke dag vindt op een andere plaats in Nederland een seminar plaats met een gevarieerd programma. Op maandag 12 oktober staat het evenement in Delft, en zal Noor Huitema samen met Wytze Kuiper (ZOOOW!) spreken over “Jouw zorg of mijn zorg(vastgoed) – gewoon een kwestie van kiezen!”.

In hun seminar gaan Noor en Wyzte in op de vraag: “wat te doen als het snel veranderende landschap van de zorg om aanpassingen vraagt?”

Stil zitten is er niet meer bij, betogen Kuiper en Huitema. Het gaat om durven kiezen en ruimte bieden aan blijvende veranderingen.  Hoe kun je klantwensen, eigen ambities, vaardigheden en ervaringen laten matchen met de kennis in de markt? Laat je inspireren, durf te vragen en je zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Hoe kun je een droom werkelijkheid kan laten worden? Gewoon een kwestie van kiezen! Iedereen kan dat met een beetje hulp soms.

Vind hier meer informatie over het seminar.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten