Noor Huitema #36 in Duurzame Vastgoed 50

op 24 maart 2016

Tijdens het Green Tie Gala op 23 maart van Building Holland 2016 is Noor Huitema op de 36e plaats geëindigd in de Duurzame Vastgoed 50! Deze plek verdiende zij voor haar jarenlange inzet op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. In deze jaarlijkse verkiezing eindigde Roger Cox, de advocaat van de ‘Klimaatzaak’ als 1e.

De 10-koppige  jury, bestaande uit o.a. de winnaar van de editie van 2015 Jan Willem van de Groep, Marjet Rutten, Marielle Wierman en Woud Jansen hebben alle genomineerden beoordeeld op vier onderdelen:

Noor Huitema vervult vanuit Copper8 vaak een onzichtbare maar onmisbare rol in spraakmakende projecten. Zo werd Noor in haar nominatie geprezen voor haar rol bij o.a. Energiesprong (waar zij betrokken is geweest bij het verduurzamen van woningen, kantoren en scholen), Stadstuin Overtoom, haar trekkende rol bij de verduurzaming van de verpleging- en verzorgingslocaties van Cordaan en de herhuisvesting van Liander in Duiven. Daarnaast is Noor ook betrokken bij het opzetten van een grondstoffenbank om daarmee de transitie naar de circulaire economie in de bouw te versnellen.

Vanuit Copper8 feliciteren wij de gehele top 50!

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten