Film over circulaire herhuisvesting van Liander

op 04 maart 2016

De circulaire herhuisvesting van Liander is een in het oog springend project, maar zo’n icoonproject realiseer je niet zonder een goed proces. Dit filmpje beschrijft het proces achter de circulaire herhuisvesting van Liander in Duiven.

De film vertelt in een paar minuten hoe de ambitieuze vraag voor de herhuisvesting is geformuleerd, hoe belangrijk de aanbesteding was om de samenwerking met marktpartijen te realiseren en hoe zo’n proces uiteindelijk leidt tot dit inspirerende, en duurzame resultaat.

In de film komen zowel Ton Bernts, Paul Wentink, Hendrik van Zantvoort als Eugenie Knaap van Alliander als opdrachtgever aan het woord. Daarnaast vertellen Marijn Emanuel van RAU Architecten, Onno Dwars van VolkerWessels en Philip Blaauw van Innax vanaf de opdrachtnemende zijde hoe zij dit proces ervaren hebben. Cecile van Oppen komt ook aan het woord, aangezien zij samen met een aantal andere collega’s aan de basis heeft gestaan van dit proces.

We zijn zeer trots op dit duurzame icoonproject. Meer informatie over de circulaire herhuisvesting van Liander in Duiven is te vinden onder het kopje ‘Projecten’.

Zie hier de link naar de film:

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten