Dinsdag 7 juni: Copper8 op de PROVADA

op 03 juni 2016

Noor Huitema zal tijdens de PROVADA zitting nemen in een expertpanel van het Transformatieplein. In deze rol zal zij een tweetal pitches binnen de Gemeente Amsterdam beoordelen op duurzaamheid.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt tijdens de PROVADA (7 tot en met 9 juni in RAI Amsterdam) het Vastgoedmarkt Transformatieplein georganiseerd. Dit jaar hebben voor het eerst de vier grootste gemeenten van Nederland, de zogenoemde G4, zich verbonden aan dit inhoudelijke onderwerp. De gemeentes maken zich sterk voor de missie van het Transformatieplein: architecten met een visie in contact brengen met eigenaren van en mogelijke beleggers in leegstaand vastgoed.

De G4 (Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht) hebben gezamenlijk zeven leegstaande objecten voorgedragen waarop zeventien creatieve partners tijdens de drie dagen hun visie presenteren. Noor Huitema zal vormt samen met Bas Rutten (ABN AMRO) het expertboard tijdens de pitches voor de Gemeente Amsterdam. Waar Noor voornamelijk haar visie op de duurzaamheid van de plannen zal delen, zal Bas ook nadrukkelijk kijken naar de financiële haalbaarheid van de cases.

De pitches voor de twee panden van de gemeente Amsterdam vinden plaats op dinsdag 7 juni van 13:00 – 14:30 uur en worden gegevens door de architectenbureaus KCAP Architect & Planners, Studio Hartzema, CHNL en Heyligers design + projects. De twee panden zijn:

Op 8 en 9 juni zullen vergelijkbare pitches worden gehouden voor projecten in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en Utrecht.

Meer informatie over het programma van het Transformatieplein vindt u hier. Het volledige programma van de PROVADA en informatie over kaarten treft u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten