Jeroen Verberne

Associate

Jeroen studeerde Bouwkunde aan de Avans Hogeschool Tilburg en behaalde zijn master in Construction Management and Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Door de combinatie HBO/WO-opleiding heeft hij een denkwijze ontwikkelt waarmee theorie en praktijk verbonden zijn. Met deze combinatie en zijn passie voor duurzaamheid wil hij bijdragen aan een duurzamere wereld.

Hij heeft menselijke en ecologische duurzaamheid in de gebouwde omgeving altijd op nummer 1 staan. Met zijn passie en persoonlijke binding met mentale en fysieke gezondheid, weet hij hoe belangrijk het is om gezonde gebouwen en producten te ontwikkelen. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kennis, analytisch vermogen en creativiteit, unieke verbanden kan leggen. Jeroen wil zoveel mogelijk mensen helpen om gezonder te gaan leven. Hij is bedenker en ontwikkelaar van de Building Circularity Index (BCI), en heeft daarmee het circulair denken en het meten van circulariteit in de bouw- en vastgoedsector aangejaagd.

Jeroen geniet in zijn vrije tijd voornamelijk van rust. Yoga, meditatie en wandklimmen zijn voor hem de basis om creativiteit te ontwikkelen.