Laurien van Houten

Stagiair

Haar vrienden beschrijven Laurien als nuchter met een dromerig randje. Zo droomt ze bijvoorbeeld van een wereld waarin informatie over hoe we onze planeet een betere plek kunnen maken toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen. Daarnaast wil ze graag de duurzaamheidsvoordelen van circulariteit onderzoeken en in kaart brengen. Dit lijken wellicht grote dromen, maar Laurien houdt er gelukkig van om uitgedaagd te worden in haar werk.

Laurien houdt ervan om haar vrije uurtjes in de natuur te besteden. Ze tekent en leest graag en haalt veel plezier uit tijd doorbrengen met haar vrienden. Aan het eind van een lange week komt ze het liefst tot rust op haar yoga mat.

Haar brede interesse en doortastende werkhouding helpen haar om duurzaamheidsproblemen vanuit verschillende invalshoeken aan te pakken. Laurien wordt geïnspireerd door mensen die het aandurven om dingen anders te doen en los te breken uit de vast gesleten patronen die ons hebben gebracht waar we nu zijn. Het is tijd voor verandering, en Laurien staat te trappelen om zich daar voor in te zetten.