Training Circulair Inkopen Bouwbedrijven

op 16 juli 2017

Op 27 juni gaat een nieuwe Training Circulair Inkopen voor bouwbedrijven van start. De training wordt in samenwerking met de Gemeente Amsterdam aangeboden, die graag ziet dat er meer circulaire initiatieven ontstaan in de stad.

Het onderzoek ‘Amsterdam Circulair‘ dat in 2015 in opdracht van de Gemeente Amsterdam is uitgevoerd door Circle Economy, TNO en Fabric heeft twee sectoren als kansrijk benoemd voor de circulaire economie: de bouwketen en organische reststromen. Graag wil de Gemeente Amsterdam deze ontwikkelingen kracht bijzetten. Een van de initiatieven die hieruit volgt is het stimuleren van aannemers om ook circulair in te gaan kopen. De Gemeente heeft zodoende Copper8 als expert op het gebied van circulair inkopen en de bouw gevraagd om de Training Circulair Inkopen vorm te geven en te begeleiden.

Op 27 juni start de training, waarin bouwbedrijven die binnen de Gemeente Amsterdam actief zijn op het gebied van utiliteits- of woningbouw zullen leren hoe zij de circulaire principes kunnen verweven in hun relatie met toeleveranciers. Meer informatie over de training treft u op onderstaande flyer.

De deelnemende bedrijven zijn: BAM, Dura Vermeer, Era Contour, Heijmans, JP van Eesteren en VORM. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de training. Wilt u meer weten, stuur dan een email naar croon@copper8.com.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief