Vacature: Afstudeerstage Waarderen Circulair Vastgoed

op 06 juni 2019

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag zijn/haar scriptie zou willen schrijven over het onderwerp ‘waarderen van circulair vastgoed’. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

Waar investeren in duurzame energie gepaard gaat met financiële opbrengsten en terugverdientijden, is het investeren in circulair bouwen nog wat lastiger om financieel te verantwoorden. Wij geloven dat de financiële waarde op de lange termijn hard te maken is, en willen dit graag aantoonbaar maken. De hypothese waarmee wij je willen inspireren voor jouw scriptie is als volgt: “Circulair bouwen levert op de lange termijn ook financiële waarde op”. Kun jij binnen deze – brede – hypothese jouw ei kwijt? Wij horen graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

Ga jij graag de uitdaging aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaase Bos o.v.v. ‘Afstudeerstage’. In deze stage wordt je begeleid vanuit Copper8 en Base Value.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten