Vacature: afstudeerstagiair(e) verlengde producentenverantwoordelijkheid

op 18 september 2019

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag zijn/haar scriptie zou willen schrijven over het onderwerp ‘verlengde producentenverantwoordelijkheid’. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

Zowel binnen de European Circular Economy Package als het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie wordt ‘Verlengde Producentenverantwoordelijkheid’ (Extended Producer Responsibility, ofwel EPR) als een belangrijk middel gezien om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Als Copper8 zijn wij regelmatig in aanraking gekomen met EPR-constructies, en hebben zodoende kennis ontwikkeld over dit onderwerp. De belangrijkste vraag die nu voorligt is de wijze waarop de drie verschillende EPR-systemen geïntroduceerd kunnen worden en vooral ook de mate waarin deze EPR-systemen daadwerkelijk bijdragen aan de circulaire economie.

Wij zoeken een stagiair(e) die ons gaat helpen deze analyse te verdiepen en te versterken. Als stagiair(e) ben je in eerste instantie bezig met jouw (WO) afstudeerscriptie, maar ook zul jij met jouw onderzoek meewerken aan een nieuw te maken publicatie over dit onderwerp.

Kun jij binnen deze vraag jouw ei kwijt, dan horen wij graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

  • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
  • Durf om buiten de gebaande paden te treden
  • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
  • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
  • WO student in de laatste fase van de studie met een relevante afstudeerrichting, zoals bedrijfskunde, bestuurskunde, rechten of industriële ecologie.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaasse Bos.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten