Vrijdag 29 april: Spreker op C2C Congres

op 20 april 2016

Op vrijdag 29 april organiseert het Cradle2Cradle Products Innovation Institute haar Europese bijeenkomst voor de Community of Practice rondom de bouw. Copper8 zal tijdens het C2C Congres een inhoudelijke bijdrage leveren, en de genodigden inspireren over het potentieel van samenwerking om een circulaire economie te creëren.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle partijen die in Europa C2C gecertificeerd zijn alsmede de assessoren van de standaard. Het doel van de bijeenkomst is om samen de standaard te verbeteren, de weg naar ‘Platinum’ certificering te versnellen en om samen de kansen te onderzoeken om het certificaat verder te brengen.

C2C Congres

De bijeenkomst wordt gehouden in Park 20|20, welke geïnspireerd is door het C2C gedachtegoed, en waar veel C2C materialen zijn toegepast. Sprekers op de dag zijn o.a. Coert Zachariasse (CEO Delta Development, de ontwikkelaar van Park 20|20), Lewis Perkins (Directeur C2C PII), Stacy Glass (C2C PII), Thijs Maartens (C2C PII) en Copper8 adviseur Cecile van Oppen.

Meer informatie over deze dag en de mogelijkheid tot inschrijven treft u hier.

 

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten