Werkplekken en kantoorruimte beschikbaar bij Copper8

op 05 september 2017

Copper8 biedt in samenwerking met Cocon Vastgoed ruimte aan kleine duurzame bedrijven om werkplekken te huren op onze circulair ingerichte open etage. We hebben een gedeelte van de 8e etage van het 100 Watt gebouw ingericht met meubilair en verhuren de werkplekken die daar zijn ontstaan.

Het open kantoor concept is met name geschikt voor bedrijven die behoefte hebben een gezellige werkplek met de gemakken van een georganiseerd kantoor. De basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals bureaus, stoelen, koffie en internetverbinding, daarnaast worden de faciliteiten zoals vergaderzalen en pantry’s in goed overleg gedeeld. Ook bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding mee te lunchen bij de gezamenlijke lunch.

Op allerlei wijzen is ‘duurzaamheid’ zichtbaar doorgevoerd op de verdieping. Zo is er met sloopafval van andere iconische Amsterdamse panden gebouwd, zijn de tapijttegels van Interface gemaakt met 100% gerecycled garen dat afkomstig is van oude gebruikte visnetten, zijn de plafonds bespoten met akoestisch materiaal wat gemaakt is van oude kranten, en is er LED-verlichting aangebracht. Copper8 heeft daarnaast haar inrichting op circulaire wijze vormgegeven samen met Gispen: zo is er een balans tussen ervaren meubels, tafels gemaakt van sloophout, en meubels die op lange termijn hun waarde behouden. Voor meer informatie over ons kantoor kunt u hier op onze website verder lezen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkplekken en heeft u interesse in meer informatie? U kunt altijd even komen kijken om sfeer te proeven of stuur een mailtje. U kunt u contact opnemen met Ilse Hoenderdos van Copper8 (info@copper8.com).

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten