Wildcard Circulaire werklocatie!

op 13 juni 2018

Ons circulaire kantoor op de 8e etage in het 100 Watt gebouw maakt kans om uitgeroepen te worden tot de beste circulaire werklocatie van het land! Samen met de Metaal Kathedraal en C-Bèta slepen we een wildcard binnen en dingen we met de overige genomineerden mee naar ABN AMRO Circular Economy Awards. Op donderdag 8 november tijdens het BT Event worden de winnaars bekendgemaakt.

De longlist voor de ABN AMRO Circular Economy Awards werd eerder al bekend en de winnaars van de wildcards voegen zich bij deze lijst met genomineerden. De wildcard-genomineerden werden niet door de jury opgemerkt, maar zijn vanuit de markt aangedragen als belangrijke ontbrekende initiatieven.

Dat vinden wij natuurlijk fantastisch, want als échte koploper namen wij in 2014 al het initiatief om de 8e verdieping van het 100 Watt gebouw om te toveren tot circulaire co-working space. Samen met onze verhuurder (Cocon Vastgoed) werd de basis gelegd waardoor wij betalen per werkplek. Cocon en onze architect (Beta Office) legde vervolgens de basis door met vrijgekomen materialen het semi-statische interieur te maken. InterfaceFlor en Gispen verzorgde het circulaire interieur, tevens met een innovatief circulair verdienmodel.

Inmiddels zijn we ook heel wat co-huurders rijker. Enact, Ynside, One Future Play, en BRIQS vormen de andere huurders van de verdieping. Door deze unieke samenstelling delen we kennis en werken we samen aan een betere wereld.

Door onze wildcard nominatie maken wij kans om Circulair Friesland en Plug-In-City op te volgen als beste circulaire werklocatie en beste circulaire regio van Nederland.

 

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief