Woensdag 25 maart: Copper8 spreker op Masterclass Circulair Inkopen

op 18 maart 2015

Op 25 en 26 maart organiseert Euroforum het eerste ‘Circulaire Economie’ congres van Nederland. Vanuit de spilfunctie die inkopers spelen op het gebied van de Circulaire Economie, biedt het programma op woensdag 25 maart een Masterclass ‘Circulair Inkopen en Aanbesteden’, welke speciaal gericht is op inkopers van zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Circulair inkopen en aanbesteden zijn termen die de laatste tijd veel worden gebruikt – tegelijkertijd lijkt het uitermate lastig om aanbestedingen op de juiste manier vorm te geven dat opdrachtnemers optimaal kunnen bijdragen aan circulaire ambities. Al lijken sommige aanbestedingsregels belemmerend voor circulariteit, is het niet onmogelijk om juist vanuit het inkoopperspectief circulaire samenwerkingen op te zetten. Copper8 adviseurs Dirk Bijl de Vroe en Cecile van Oppen zullen vanuit hun ervaringen met verschillende trajecten en aanbestedingen spreken tijdens de Masterclass.

Naast Copper8 zullen onder andere Michel Schuurman (MVO Nederland), Joan Prummel (RVO) en Robert van Barneveld (UMCU) ook hun ervaringen delen met betrekking tot de Circulaire Economie. Vind hier meer informatie over het congres, de masterclass en mogelijkheid tot inschrijven.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten