Woensdag 3 februari: Copper8 spreker op Masterclass Circulair Inkopen

op 13 januari 2016

Op woensdag 3 februari organiseert Euroforum voor de tweede keer de masterclass ‘Circulair Inkopen’. De Masterclass is gericht op inkopers en (chief) procurement officers in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen. Copper8 consultant Cecile van Oppen zal tijdens de Masterclass spreken.

Inkoop wordt vaak als sleutel gezien tot circulariteit, en terecht – want vanuit de inkoopafdeling kan men invloed uitoefenen op zowel nieuw te kopen producten als het ‘afval’ management. De filosofie die Copper8 hanteert is echter bij Circulair Inkopen van groot belang – want wanneer men verzandt in het technisch specificeren van circulariteit in plaats van het aantrekken en binden van de juiste partijen is er weinig ruimte voor vooruitgang en innovatie. Aan de hand van de praktijkcasus van de herhuisvestingsopgave van Liander in Duiven zal Cecile toelichten hoe circulariteit vervlochten kan worden in bouwprocessen en -aanbestedingen.

Andere sprekers tijdens de Masterclass zijn onder andere Michel Schuurman en Erick Wuestman. Meer informatie over de Masterclass vind u hier.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten