Jeroen van Muiswinkel

Consultant

Waar de wind ons brengt … dat geldt voor Jeroen zowel privé als zakelijk. Jeroen’s persoonlijke missie is om impact te maken, zodat zijn beide zoons in net zo’n mooie wereld leven als dat hij dat doet. Hoe? Door 100.000 mensen te inspireren op circulariteit en hen vervolgens tot actie te laten overgaan, want hij wordt enthousiast van concrete circulaire mogelijkheden en voorbeelden.

Cliché misschien, maar ‘samenwerken’ is hierin de sleutel volgens hem. Combineer de ‘wind in de zeilen’ vanuit bijvoorbeeld overheidswege, met goed luisteren naar en leren van elkaar, plus een gezond financieel en sociaal circulair business model en zijn gedroomde circulaire ketensamenwerking is van start! Overigens graag ook samenwerken met een gezonde dosis humor …

Een beetje tegenwind is ook niet erg, want zet Jeroen op een skûtsje, laser of windsurfplank en hij geniet van ‘leuke dingen doen samen met leuke mensen’. Dit brengt je volgens hem altijd waar je wilt komen, ook ‘tegen de wind in’ als dat moet … Vaar je mee?