Eager to do good

Ons team

Wij zijn Copper8 en wij realiseren de circulaire economie. Door te adviseren, te onderzoeken en te ondernemen. We hebben een intrinsieke motivatie om de wereld te verbeteren, dat is wat ons verbindt en drijft.

Hoe kunnen we samen de transitie inzetten? Dat houdt ons structureel bezig.

btn Copper8mei2021-17 Lucie verkleind
Lucie Jansen Consultant
btn Noor Huitema
Noor Huitema Co-Founder
btn Marijn Polet
Marijn Polet Consultant
btn Stefan Hoge
Stefan Favrin Consultant
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Jeroen Verberne
Jeroen Verberne Consultant
btn Copper8mei2021-45
Jeroen van Muiswinkel Senior consultant
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Senior consultant
btn Copper8-46
Hendrik de Vries Senior consultant
btn foto Floris
Floris van Haagen Consultant
btn Copper8-22
Cécile van Oppen Co-Founder
btn Copper8 september 2018-11
Ilse Hoenderdos Happiness manager
btn Copper82020-37
Eline van Terwisga Consultant
btn Copper8-172
Godard Croon Senior consultant

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We staan altijd open voor gesprekken met talentvolle mensen! Stuur een email naar info@copper8.com als je samen met ons een betere wereld wilt bouwen.

meer info

Werkstagair(e) Milieubeprijzing

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag een bijdrage wil leveren aan de transitie naar een circulaire economie. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij werkervaring opdoen en als werkstagiair(e) ons ondersteunen met het doen van onderzoek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Copper8 zijn we betrokken bij verschillende initiatieven om circulair bouwen te versnellen. Milieubeprijzing is daar een steeds belangrijker onderdeel van. In de gebouwde omgeving wordt daarvoor de basis gelegd met de Nationale Milieudatabase (NMD), de Milieuprestatie Gebouwen (MPG) voor gebouwen en de Milieukostenindicator (MKI) voor infrastructuur.

We ervaren in de praktijk steeds vaker dat de wijze van milieubeprijzing scherper en beter moet om effectief te sturen op duurzaamheidsprestaties. Denk aan actuele discussies als de CO2-opslag in biobased materialen, de hoogte van de milieuprijzen (waaronder CO2, maar ook andere milieu-effecten) en de barrières voor het meenemen van innovatieve materialen in milieuprestatieberekeningen. Wij zoeken een werkstagiair(e) die ons helpt om onderzoek te doen hoe de NMD-MPG-MKI-systematiek beter en effectiever zou kunnen worden neergezet. Met als doel om duurzame innovaties op een eerlijke en betere wijze met momenteel veelgebruikte producten te kunnen vergelijken.

Profiel

Als stagiair(e) werk jij mee aan een onderzoek om goed te begrijpen welke wijzigingen inhoudelijk nodig zijn. Heb jij interesse in de gebouwde omgeving en het functioneren van dit soort regelgeving en systematieken, dan horen wij graag van jou! Daarbij stellen wij het op prijs als je aan de onderstaande punten voldoet:

  • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
  • Durf om buiten de gebaande paden te treden
  • Pro-actief in het werken met externe partijen, om kennis op te halen
  • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie met impact
  • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
  • Heeft interesse in Life Cycle Assessments
  • WO-student in de laatste fase van de studie, of recent afgestudeerd in een relevante studierichting.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klasse Bos o.v.v. ‘Stagiair(e) Milieubeprijzing’.

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.

Abonneer u op onze nieuwsbrief