Eager to do good

Certified B

Ons team

Een intrinsieke motivatie om de wereld te verbeteren, dat is wat ons verbindt en drijft. Samen proberen we de circulaire economie te realiseren.

btn Copper8-22
Cécile van Oppen Co-Founder
btn Noor Huitema
Noor Huitema Co-Founder
btn Copper8-172
Godard Croon Senior consultant
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Consultant
btn Hendrik de Vries
Hendrik de Vries Consultant
btn Copper8-71
Floris van Haagen Consultant
btn Marijn Polet
Marijn Polet Consultant
btn Copper8 september 2018-11
Ilse Klaasse Bos Happiness manager
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Copper8 september 2018-8
Sven van Aspert Consultant
btn Rinke Feenstra
Rinke Feenstra Associate

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Copper8 staan we altijd open voor talent! Stuur een email naar info@copper8.com als je denkt dat je samen met ons de wereld een stukje mooier kan maken.

meer info

Stagiair(e) Waarde van Circulair Bouwen

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag zijn/haar scriptie zou willen schrijven over het onderwerp ‘waarde van circulair bouwen’. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Waar investeren in duurzame energie gepaard gaat met financiële opbrengsten en terugverdientijden, is het investeren in circulair bouwen nog wat lastiger om financieel te verantwoorden. Wij geloven dat de financiële waarde op de lange termijn hard te maken is, en willen dit graag aantoonbaar maken. De hypothese waarmee wij je willen inspireren voor jouw scriptie is als volgt: “Circulair bouwen levert op de lange termijn ook financiële waarde op”. Kun jij binnen deze – brede – hypothese jouw ei kwijt, dan horen wij graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

  • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
  • Durf om buiten de gebaande paden te treden
  • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
  • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
  • WO student in de laatste fase van de studie met een relevante afstudeerrichting

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaase Bos.

meer info

Stagiair(e) Verlengde Producentenverantwoordelijkheid

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e) die graag zijn/haar scriptie zou willen schrijven over het onderwerp ‘verlengde producentenverantwoordelijkheid’. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil jij graag jouw scriptie schrijven over een vernieuwend onderwerp dat ertoe doet? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Zowel binnen de European Circular Economy Package als het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie wordt ‘Verlengde Producentenverantwoordelijkheid’ (Extended Producer Responsibility, ofwel EPR) als een belangrijk middel gezien om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Als Copper8 zijn wij regelmatig in aanraking gekomen met EPR-constructies, en hebben zodoende kennis ontwikkeld over dit onderwerp. De belangrijkste vraag die nu voorligt is de wijze waarop de drie verschillende EPR-systemen geïntroduceerd kunnen worden en vooral ook de mate waarin deze EPR-systemen daadwerkelijk bijdragen aan de circulaire economie. Wij zoeken een stagiair(e) die ons gaat helpen deze analyse te verdiepen en te versterken. Als stagiair(e) ben je in eerste instantie bezig met jouw (WO) afstudeerscriptie, maar ook zul jij met jouw onderzoek meewerken aan een nieuw te maken publicatie over dit onderwerp. Kun jij binnen deze vraag jouw ei kwijt, dan horen wij graag van jou als je daarnaast aan de onderstaande punten voldoet:

  • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
  • Durf om buiten de gebaande paden te treden
  • Ondernemend, enthousiast om mee te bouwen aan een jonge organisatie met impact
  • Wil om verbinding te leggen tussen theorie en praktijk
  • WO student in de laatste fase van de studie met een relevante afstudeerrichting, zoals bedrijfskunde, bestuurskunde, rechten of industriële ecologie.

Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Uitgebreidere vacatureteksten zijn onderaan deze pagina te vinden. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Klaasse Bos.

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.