Eager to do good

Ons team

Wij zijn Copper8 en wij realiseren de circulaire economie. Door te adviseren, te onderzoeken en te ondernemen. We hebben een intrinsieke motivatie om de wereld te verbeteren, dat is wat ons verbindt en drijft.

Hoe kunnen we samen de transitie inzetten? Dat houdt ons structureel bezig.

btn Copper8-46
Hendrik de Vries Senior consultant
btn Copper8Moja-8
Moja Reus Consultant
btn Stefan Hoge
Stefan Favrin Consultant
btn Copper8-13
Rose Wobben Office Assistant
btn Jeroen Verberne
Jeroen Verberne Associate
btn Copper8mei2021-17 Lucie verkleind
Lucie Jansen Consultant
btn Marijn Polet
Marijn Polet Consultant
btn Noor Huitema
Noor Huitema Co-Founder
btn foto Floris
Floris van Haagen Consultant
btn Copper8-22
Cécile van Oppen Co-Founder
btn Copper82020-37
Eline van Terwisga Consultant
btn Copper8 september 2018-11
Ilse Hoenderdos Happiness manager
btn Sybren Bosch
Sybren Bosch Senior consultant
btn Copper8mei2021-45
Jeroen van Muiswinkel Senior consultant

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We staan altijd open voor gesprekken met talentvolle mensen! Stuur een email naar info@copper8.com als je samen met ons een betere wereld wilt bouwen.

meer info

Consultant Bouw

Wie ben jij?
Wij zijn voor de versterking van ons team op zoek naar een consultant, bij voorkeur met >3 jaar (werk)ervaring. Een bevlogen wereldverbeteraar met analytische vaardigheden en een sterke affiniteit met de bouwsector. Ben jij ondernemend en enthousiast, gedreven en doelgericht, en overtuigd dat idealisme gepaard gaat met realisme? Wil je meebouwen aan de circulaire bouweconomie? Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan horen wij graag van jou!

 • Intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan
 • Analytisch sterk
 • WO opgeleid, met een relevante bouw-gerelateerde Master
 • >3 jaar werkervaring
 • Onafhankelijk maar teamgericht
 • Ondernemend

Wie zijn wij?
Copper8 is een van de pioniers op het vlak van de circulaire economie in Nederland. Wij adviseren, onderzoeken en ondernemen – alles met als doel om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Als pioniers zoeken wij naar de wegen die anderen kunnen bewandelen. Onze nieuwsgierigheid brengt ons steeds dieper in wat er nodig is om de transitie realiteit te maken. Ons team houdt zich bezig met:

 • Het begeleiden van organisaties in de strategische transitie naar de circulaire economie;
 • Het begeleiden van circulaire inkooptrajecten en -aanbestedingen;
 • Het smeden van unieke samenwerkingsverbanden die circulaire projecten helpen realiseren;
 • Het geven van trainingen en overdragen van kennis;
 • Het initiëren en uitvoeren van agendazettend onderzoek;
 • Het participeren in hoopvolle initiatieven die de transitie kunnen helpen opschalen.

Als bureau willen wij ook zelf het goede voorbeeld geven. Ons organisatie- en bedrijfsmodel laat zien dat óók het traditionele model van de adviesbranche anders moet als we écht willen toewerken naar de circulaire economie. Voordoen, nadoen, zelf doen. Zo verspreiden wij onze kennis en maken wij onszelf misbaar. In opdrachten en bijvoorbeeld door het schrijven van publicaties. Wij kiezen voor projecten op basis van potentiële impact. Zelfs als het budget op is doen wij er alles aan om het project af te ronden.

Bij ons gaat het om een gezonde aarde, en daar hebben wij gezonde mensen voor nodig. Wij hanteren een vierdaagse werkweek en investeren flink in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Voor deze inspanningen behoren wij al vier jaar tot de beste 10% van de wereldwijde beweging van B-Corps, en zijn wij ook een Social Enterprise.

Still a match… wat dan?
Bij ons ga je aan de slag als consultant en zal je op meerdere projecten worden ingezet. Je bent dus ook in meerdere teams actief waardoor je je breed kan ontwikkelen ‘on the job’. Wij verwachten dat je eigen verantwoordelijkheid voelt en neemt binnen de projecten en dat je samen met je team bijzondere icoonprojecten neerzet. Je krijgt bij ons de ruimte om eigen ideeën en proposities uit te werken en om mee te bouwen aan onze prachtige organisatie.

En nu?
Is bovenstaande een profielschets van jou en ga je de uitdaging graag aan, dan horen wij graag van jou. Stuur dan je CV, je cijferlijst van je studie en een motivatiebrief naar info@copper8.com t.a.v. Ilse Hoenderdos.

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerken. Daarom proberen we, als de behoefte bestaat, partijen uit ons netwerk in een project aan te haken. Zo voegen we samen maximale waarde toe aan het duurzame eindresultaat.

Abonneer u op onze nieuwsbrief