Onze diensten

Stimuleren innovatie.

Diensten

Wij initiëren, begeleiden en borgen grensoverschrijdende samenwerkingen.

Strategieontwikkeling duurzaamheid en circulariteit

De dynamiek waarin organisaties opereren is vaak complex en de consequenties van ontwikkelingen zijn niet altijd te overzien. Daarom helpt Copper8 organisaties bij het ontwikkelen van hun strategie rond duurzaamheid en circulaire economie.
Lees meer

Circulair bouwen

Copper8 ondersteunt graag bij ambitieuze bouwprojecten. We vangen de ambities, organiseren samenwerkingen, ontwikkelen financiële modellen én denken met ontwerpteams mee over circulaire oplossingen.
Lees meer

Circulaire businessmodellen

In de economie van nu gaat het vaak om eigen belang en korte termijn winst. In een circulaire economie gaat het juist om waardecreatie op alle vlakken, voor meerdere partijen, op de lange termijn. Daarom creëren wij businessmodellen waarin technisch-inhoudelijke ontwikkelingen samenkomen met de juiste financiële prikkels én de juiste samenwerking.
Lees meer

Sturen op impact

In een circulaire economie willen we op meer gaan sturen dan alleen financiële winst. Door inzicht te krijgen in ecologische en sociale impact (positief en negatief), kunnen we sturen op brede waardecreatie. Wij bieden organisaties inzicht in hun ecologische, sociale en financiële impact en stellen samen een verbeterplan met ambities en maatregelen op. ‘Sturen op impact’ noemen wij dat.
Lees meer

Circulair inkopen en aanbesteden

Inkoop is een krachtig middel om duurzaamheid en circulariteit te ontwikkelen. Eén van onze expertises is daarom het begeleiden van inkooptrajecten en aanbestedingen waarbij hoge ambities worden nagestreefd.
Lees meer

Trainingen

De meest effectieve manier om te veranderen? Anderen het leren zelf te doen. Daarom hebben wij verschillende trainingen ontwikkeld op basis van onze praktijkervaring en onderzoek.
Lees meer

Abonneer u op onze nieuwsbrief