Onze diensten

Stimuleren innovatie.

Certified B

Services

Wij initiëren, begeleiden en borgen grensoverschrijdende samenwerkingen.

Strategieontwikkeling duurzaamheid en circulariteit

De dynamiek waarin organisaties opereren is vaak complex en de consequenties van ontwikkelingen zijn niet altijd te overzien. Daarom helpt Copper8 organisaties bij het ontwikkelen van hun strategie rond duurzaamheid en circulaire economie.
Lees meer

Circulair inkopen en aanbesteden

Inkoop is een krachtig middel om duurzaamheid en circulariteit te ontwikkelen. Eén van onze expertises is daarom het begeleiden van inkooptrajecten en aanbestedingen waarbij hoge ambities worden nagestreefd.
Lees meer

Circulaire verdienmodellen

De creatie van een circulaire economie vraagt om samenspel. Tussen technisch-inhoudelijke ontwikkelingen, de juiste samenwerking en de juiste financiële prikkels. In een circulair systeem komen deze factoren samen in een verdienmodel. Wij ontwikkelen deze verdienmodellen in samenwerking met onze opdrachtgevers.
Lees meer

Training circulair inkopen

Wij hebben een training ontwikkeld op basis van onze praktijkervaring en onderzoek. In deze training leren deelnemers hoe circulaire producten en diensten kunnen worden ingekocht. De training kan worden aangepast aan de hand van specifieke behoeftes en/of aandachtspunten, ook kan de training In-Company worden gegeven.
Lees meer

Circulair bouwen

Copper8 ondersteunt graag bij bouwprojecten met hoge ambities. Dat doen we vanuit onze inhoudelijke kennis en onze systeembenadering. Vanuit deze benadering organiseren we de samenwerking tussen de partijen die de ambities moeten waarmaken.
Lees meer