Gerben Broekhuijsen

Consultant

Gerben is vastberaden om duurzame impact te maken en stelt zich flexibel en creatief op om dit te bereiken. Hij ziet het als een ontdekkingsreis. De taak die voor ons ligt lijkt een onmogelijke steile helling en het zal geen rechte weg omhoog zijn. Gelijk aan het beklimmen van een berg begint dat met kleine stapjes. Daarom gaat hij deze uitdagingen met passie aan, vol energie en met lef.

Ook in zijn vrije tijd is Gerben nieuwsgierig en op zoek naar waardevolle ervaringen. Dat kan zijn verdwijnen in een nieuw boek, gegrepen worden door een film of het zorgen voor een moestuintje. Zijn favoriete bezigheid is koken. Een dag in de keuken staan, het ontrafelen en bereiden van een heerlijk recept zodat hij met vrienden en familie ervan kan genieten.

Door een achtergrond en opleiding in bedrijfskunde en flinke dosis ervaring in de bouwsector staat Gerben te popelen om met strategische vraagstukken aan de gang te gaan. Van het vinden van oplossingen per project naar een overstijgende integrale aanpak. Alleen zo kunnen we de grote maatschappelijke opgaven die voor ons liggen waar gaan maken.