Keynote op Asset Mangement Control Seminar

op 07 november 2017

Op dinsdag 7 en woensdag 8 november wordt het 16e Asset Management Control Seminar gehouden in Amsterdam. Cecile van Oppen zal op 8 november een Keynote houden over ‘de Waarde van Circulair Asset Management’. Andere Keynote sprekers zijn o.a. Benno Bultink (RWS) en Hans Kuiper (Defensie).

Het Asset Management Control (AMC) Centre is opgezet om kennis uit te wisselen tussen organisaties die werken met veel kapitaalintensief materieel. Diverse thema’s komen daarbij aan de orde: risicomanagement, prestatiemanagement, maar gelukkig ook in toenemende mate de duurzaamheid van assets. Het AMC-seminar is een gezamenlijk initiatief van het AMC Centre en de Defensie Materieel Organisatie, en wordt ondersteund door het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, Maritieme Campus Netherlands en World Class Maintenance.

Het thema van het 16e AMC Seminar is ‘Get Organized’, waarbij de volgende keynotes zullen worden gegeven:

In het middaggedeelte zullen er break-outs worden gehouden door diverse organisaties waaronder Thales, Stork, CGI, NS en Cap Gemini.

Het AMC Seminar wordt gehouden op het Marine Etablissement in Amsterdam. Meer informatie over het Seminar is hier te vinden.

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten