Alles om impact te maken

Wij laten zien dat het anders kan. Beter kan. Voor ons allemaal.

Onze aanpak en waarden

Bij ons is niet de klant, maar de aarde, koning. Wij zijn voor alles wat we doen een gecertificeerde B-Corp en Social Enterprise NL.

Voordoen, nadoen, zelf doen. Zo verspreiden wij onze kennis. In opdrachten en bijvoorbeeld door een boek te schrijven. Wij kiezen voor projecten op basis van potentiële impact. Zelfs als het budget op is doen wij er alles aan om het project af te ronden. En we initiëren onze eigen onderzoeken en projecten.

Het gaat ons dus echt om een gezonde aarde. Daarom worden wij graag beloond voor de waarde die we leveren en niet voor de tijd die erin zit. Want dát, is het enige wat telt.


Wij maken werkelijk impact

Onze missie is duurzame impact maken in de maak- en bouwindustrie. Wij meten ons succes in de mate waarin we impact hebben gerealiseerd en niet zozeer in termen van omzet en mensen. Wij meten de impact op twee manieren: onze impact binnen een project en de impact van het project zelf. Onze impactmeter maakt dit inzichtelijk.]

Impactpunten

Onze opdrachtgevers bepalen onze impact binnen een project. Ze scoren ons op technisch-inhoudelijke, procesmatige en financiële resultaten. Onze projecten weerspiegelen onze filosofie.

Total

175.6 /500 impactpunten

Ripplepunten

Het ripple effect is de impact van ons project op een bedrijf, sector of de maatschappij. Door voorbeeldprojecten neer te zetten willen we een beweging op gang brengen die verder reikt dan het project alleen. Het steen-in-de-vijver-effect. Uiteraard is dit effect lastig te kwantificeren. Voorlopig betreft het dan ook een gekwantificeerde maar subjectieve inschatting van onszelf. Op termijn willen we dit effect objectiever inzichtelijk maken.

Wil je meer weten over onze aanpak? Mail ons.

Abonneer u op onze nieuwsbrief