Wij geloven heilig in samenwerken.

En laten zien dat het anders kan. Beter kan. Voor ons allemaal.

Onze aanpak en waarden

Een duurzame doorbraak bereik je alleen als je de belangen van alle betrokkenen begrijpt en kan samenbrengen. Samenwerkingen tussen schakels en ketens zijn daarom essentieel.

Wij initiëren en faciliteren deze verbindingen. Bovendien begeleiden we organisaties bij het opzetten en borgen van de nieuwe samenwerkingsvormen. Onze kracht is het realiseren van uitdagende duurzame en circulaire resultaten binnen bestaande financiële kaders.

Door de zachte elementen te verbinden aan de inhoudelijke en financiële doelen, worden onze projecten tot aan de boardroom gedragen. En daar maken we het verschil.

1

Authenticiteit

Wij werken elke dag keihard aan een betere wereld, want dat is wat ieder van ons drijft. Deze echtheid is essentieel en een voorwaarde voor de projecten die wij aannemen.

2

Betrokkenheid

Het gaat ons om een betere wereld, daarom voelen wij sterk de gezamenlijke verantwoordelijkheid om het juiste resultaat te behalen. Met en voor onze klanten.

3

Kwaliteit

Een betere wereld begint met het stellen van een betere vraag. Daarna gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Zo halen we samen met onze opdrachtgevers het hoogst haalbare uit het project.

4

Creativiteit

Onze aanpak vraagt om anders werken, anders samenwerken en anders rekenen. Maar wel binnen bestaande kaders. Dankzij onze vindingrijkheid vinden wij een goede oplossing die werkt.

5

Vertrouwen

Samenwerken op basis van vertrouwen is essentieel in een circulaire economie. Daarom werkt ons organisatie- en bedrijfsmodel op basis van vertrouwen in plaats van angst.

Wij maken werkelijk impact

Onze missie is duurzame impact maken in de maak- en bouwindustrie. Wij meten ons succes in de mate waarin we impact hebben gerealiseerd en niet zozeer in termen van omzet en mensen. Wij meten de impact op twee manieren: onze impact binnen een project en de impact van het project zelf. Onze impactmeter maakt dit inzichtelijk.

Impactpunten

Onze opdrachtgevers bepalen onze impact binnen een project. Ze scoren ons op technisch-inhoudelijke, procesmatige en financiële resultaten. Onze projecten weerspiegelen onze filosofie.

Total

175.6 /500 impactpunten

Ripplepunten

Het ripple effect is de impact van ons project op een bedrijf, sector of de maatschappij. Door voorbeeldprojecten neer te zetten willen we een beweging op gang brengen die verder reikt dan het project alleen. Het steen-in-de-vijver-effect. Uiteraard is dit effect lastig te kwantificeren. Voorlopig betreft het dan ook een gekwantificeerde maar subjectieve inschatting van onszelf. Op termijn willen we dit effect objectiever inzichtelijk maken.

Wil je meer weten over onze aanpak? Mail ons.