Cadeautips voor een Duurzame December

op 07 december 2020

De maand December staat voor veel mensen in het teken van cadeautjes geven. De verbinding met je geliefden die je hierdoor ervaart is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Maar juist op dit soort momenten heb je óók de kans om de wereld op een andere manier een beetje mooier te maken! Door duurzame winkels en initiatieven te ondersteunen bijvoorbeeld, of door zelf met een creatief alternatief te komen voor het standaard cadeau-werk.

Het Copper8 team heeft hier over nagedacht en geeft je tips ter inspiratie.

Koop bewust, of deel iets dat je al hebt.

Iets geven aan een ander is leuk en geeft voldoening. En als we daarnaast ons geld bewust besteden, dragen we ook nog eens bij aan een duurzaamheid voor een groenere wereld. Nog meer voldoening dus!

Geef een ervaring.

Het geluk dat je krijgt van mooie spullen duurt meestal korter dan de positieve energie die je krijgt van een fijne herinnering.

Zoek de verbinding op andere manieren.

Met het geven van een cadeautje wil je eigenlijk zeggen dat je om elkaar geeft en aandacht hebt voor de ander. Dit kun je ook op andere manieren laten zien!

Copper8 wenst iedereen een liefdevolle Decembermaand toe, waarin we een stap verder zetten in het creëren van een mooie en gezonde wereld!

Deel artikel

Abonneer u op onze nieuwsbrief